Dumnezeu ne incearca pe toti, spun sfintii parinti atunci cand sunt intrebati de credinciosi de ce au necazuri si obstacole de trecut. Dar exista o rugaciune care poate face adevarate minuni, daca este citita cu multa credinta si incredere.

Rugaciunea de miercuri – Da curaj celui care o citeste…

Aceasta minunata rugaciune aduce curaj si speranta celui ce o citeste si il ajuta sa treaca peste toate problemele. Rugaciunea se poate citi in orice moment al zilei…

“Doamne, Dumnezeul meu, osandit stau inaintea fetei Tale sfinte. Si-mi marturisesc nevrednicia, neputinta si saracia. Pentru aceasta ma rog Tie. O, izvor dulce, noianul indurarii, deschide stavilele cerului! Si ploua asupra mea bunatatile indurarii Tale.

Pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor, cu cainta. Si ca sa-mi dai acest dar, Stapane, pun mijlocitor pe Inaintemergatorul Ioan. Catre care zic: O, invatatorule al pocaintei, marite Prooroc!

Tu esti mai mare decat toti proorocii. Precum Insusi Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie. Tu ai aratat poporului pe Stapanul Hristos. Tu L-ai botezat in Iordan si ai vazut cerurile deschizandu-se. Tu ai auzit glasul Parintelui ceresc si ai vazut pe Duhul Sfant ca un porumbel pogorandu-se peste El.

Doamne, miluieste-ne!

Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic. Si fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui. Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetele mele cele rele.

Amin”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *