Astrologia poate ajuta sa ne alegem un mod mai bun de viata. Acest lucru ne permite sa ne dezvoltam „spiritual”.

Astrologia participa la fericirea individuala. Aceasta te va face sa avansezi si sa iti imbunatatesti relatia cu ceilalti.

Pentru a profita la maximum de horoscop, exista mai multi pasi care trebuie urmariti. La inceput trebuie sa dezvolti o diagrama a nasterii. Pe Internet este posibil sa gasesti mai multe aplicatii gratuite, care iti vor permite sa iti completezi tabloul.

Apoi, trebuie sa ii ceri unui profesionist sa iti ofere un horoscop personal. Acest lucru va fi cu mult mai precis decat horoscopul pe care il poti citi zilnic, deoarece va fi scris tinand cont de datele tale, personale: data si ora nasterii, planeta etc. Acest horoscop va fi personal.

Cu alte cuvinte, iti poti gasi cea mai buna profesie, in functie de semnul tau zodiacal.

Alegerea profesiei potrivite este o sarcina pe care trebuie sa o abordam foarte serios, deoarece va determina cat de productivi si fericiti vom fi.

Daca va aflati in stadiul vietii, in care trebuie sa decizi ce cariera sa alegi, acum este momentul sa acorzi atentie stelelor.

Iata ce iti recomandam noi, in functie de semnul zodiacal!

PROFESII PENTRU BERBEC, GEMENI, TAUR SI RAC

Cei nascuti sub zodia Berbecului (intre 21 martie si 19 aprilie) s-au nascut ca lideri si oameni cu o mare putere si vitalitate, astfel incat pot fi atleti, oameni de afaceri, manageri, militari, politisti, actori sau avocati.

Gemenii au nevoie de o pozitie dinamica si creatoare. Ei sunt comunicatori prin excelenta, astfel incat ei vor fi buni jurnalisti, publicisti, comedianti, designeri grafici, scriitori si tot ceea ce are legatura cu cariera audiovizuala.

Taurii sunt foarte buni manipulatori ai banilor. Ei vor dori sa practice un serviciu in domeniul bancilor, administratorilor, furnizorilor de asigurari, companiilor de constructii, bucatarilor chefi sau agentilor imobiliari.

Ei sunt, de asemenea, pasionati de natura, astfel incat pot fi biologi, pot lucra la magazine de flori, pot fi gradinari si agricultori.

Racul are un instinct natural de protectie, care il va face sa aiba succes in domenii cum ar fi agentii de adoptie, pedagogie, asistent medical, pediatru, psihologi, profesor , asistent social si toate domeniile resurselor umane.

LEU, BALANTA, FECIOARA SI SCORPION

Semnul Leu se naste pentru munca de conducere si unde poate fi in centrul atentiei. Ar fi bine sa lucrezi ca un intreprinzator, director de divertisment, in industria de lux, turism, manager de vanzari, director de film, promotor, profesor, sportiv de elita, designer haute couture, model, reporter de televiziune, jucator de fotbal, politician.

Fecioara se invarte in jurul perfectiunii. Poate fi editor, contabil, statistician, tehnician de laborator, nutritionist, secretar, om de stiinta, trezorier, medic, terapeuti, manager de vanzari si detectiv.

Balanta este in esenta un colaborator diplomatic si social. Profesiile pentru acest semn sunt consilier marital, receptioner, directori de companii mari, negociator, dezvoltator de aplicatii, traducator, insotitori de zbor si agent de voiaj.

Cei nascuti sub zodia Scorpionului au nevoie de munca grea si unde isi pot evidentia personalitatea de fier, intuitiva si inteleapta, in acelasi timp. Profesia lor ideala este ingineria, serviciile de informatii, informatica, medicina legista, arheologia, cercetarea, chirurgia si stiinta, in general.

SAGETATOR, CAPRICORN VARSATOR SI PESTI

Sagetatorii sunt plini de vitalitate, foarte etici si aventurosi. Ei se vor bucura de munca de educatori, arheologi, ambasadori, scriitori, poeti, motivatori, politicieni, antrenori, consilieri politici, actorie, programe de aviatie si divertisment si tot ceea ce este legat de calatorii.

Pentru cei nascuti sub semnul Capricornului cel mai bine ar fi sa devina ingineri, bancheri, constructori, arhitecti, antreprenori, economisti, politicieni, manageri, oameni de stiinta, psihologi sau fizioterapeuti.

Varsatorul are un spirit liber care il va face sa iasa in evidenta in diverse domenii, cum ar fi aeronautica, astrologia, tehnologia si comunicarea audiovizuala.

In cele din urma, Pestii, care au o personalitate creatoare, este foarte bun ca babysitter, artist, scriitor, filantrop, editor de revista de moda sau orice in domeniul sanatatii si al educatiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *