Este luna Gemenilor, dar se pare ca acestia trebuie sa aiba mare atentie la sanatate. S-ar putea confrunta cu anumite probleme si trebuie sa isi mentina moralul puternic.

Gemeni

Soarele, Jupiter si Marte tranziteaza nefavorabil anumite case. Mentineti-va moralul puternic si organizati-va mai bine. Aveti tendinta sa va ghidati dupa nevoile primare, insa fiti atenti ce prietenii legati. Sanse de calatorii, dar atentie la sanatate!

RAC 22.06-22.07

Ego-ul va pune in situatii dificile. Incercati sa lucrati la acest aspect cu cei care va inteleg. In caz contrar, vor exista dispute si discordii. In prima parte a lunii, relatia cu partenerul va fi minunata. Evitati calatoriile inutile, obositoare si fara rost, scrie viva.ro.

LEU 23.07-22.08

Iunie va fi benefic in prima parte a lunii, perioada pe care o veti petrece cu familia, si nefast in cea de a doua, pe care o dedicati prietenilor. Amanati calatoriile lungi, programate pentru sfarsitul decadei. Apar ingri-jorari, probleme cu somnul si disconfort abdominal.

FECIOARA 23.08-22.09

Moment bun pentru proiecte si parteneriate noi. Primiti recomandari favorabile daca sunteti in cautarea unui loc de munca. Desi luna se anunta plina de distractii, la voi nu se intrevad calatorii. Sanatatea va fi buna, dar apar stari de agitatie.

BALANTA 23.09-22.10

Viata conjugala este fericita. In prima parte a perioadei, colaborati cu dificultate cu superiorii, dar situatia se va ameliora. Cu sanatatea sunteti in limite normale, dar e posibil sa apara probleme la unul dintre parinti. Calatoriile sunt de bun augur.

SCORPION 23.10-21.11

Reputatia la locul de munca are de suferit, intrucat apar intrebari din partea sefilor si o stare de stres continuu. Lipsa voastra de tact aduce presiuni si in viata de cuplu, deci aveti grija! Apar si probleme de sanatate, cu infectii urinare, dar si anxietatea.

SAGETATOR 22.11-20.12

Luna nefavorabila pentru relatiile de cuplu si familiale. Cooperati cu partenerul de viata si comunicati constant, pentru a nu se ajunge la explicatii obositoare. Evitati calatoriile din cauza unor posibile accidentari. Pot aparea si probleme la stomac.

CAPRICORN 21.12-19.01

Prima jumatate a lunii este benefica, in timp ce in a doua ar putea aparea probleme in relatiile cu familia si partenerul. Dupa data de 15, calatoriile vor fi dificile si obositoare. Sanatatea va fi in parametri normali, daca veti fi atenti la alimentatie.

VARSATOR 20.01-18.02

Imaginatia si creativitatea vor fi puse in valoare si va vor relaxa mintea, trupul si sufletul. Imprumuturile pot fi dificil de obtinut, iar rambursarea, greoaie. Norocul apare in a doua jumatate a lunii. Amanati activitatile importante cateva saptamani!

PESTI 19.02-20.03

Acceptati ceea ce vi se intampla si nu va ingrijorati daca nu apar progrese. Relaxati-va, iesiti in oras cu partenerul, dati petreceri si intalniti-va cu prietenii. Indepartati-va de persoanele si locurile deprimante. Evitati calatoriile in prima parte a perioadei!

BERBEC 21.03-20.04

Au loc schimbari. Tendinta este spre evolutie si este necesar sa invatati lucruri noi. Saturn va pune la incercare si va treziti prinsi in situatii tensionate, dar sprijinul vine din partea familiei. Prima parte a lunii este linistita, pozitiva, iar cea de-a doua este agitata.

TAUR 21.04-20.05

Venus este sustinatorul vostru numarul unu, asa ca indreptati-va atentia spre lucruri frumoase. Reconsiderati ce anume va face fericiti, ca sa atrageti aceste lucruri. Evitati discutiile, fiti diplomati in prima parte a lunii si manageriati-va timpul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *