Cand vine vorba de Balanta, cuvantul de baza este control. Balanta doreste, aspira si are nevoie de acest control mai mult ca orice alta zodie.

Nu conteaza daca vorbim de relatie de munca, de prietenie sau de dragoste, Balantele au nevoie sa se simta in control.

Superputerile Balantei sunt inteligenta, seductia si impertinenta. Frumusetea este sinonima cu nativul din Balanta, ceea ce o face si pe ea o superputere, relateaza bzi.ro.

Felul in care se imbraca si felul in care gandeste o Balanta vor ajuta sa manipuleze oameni si destine.

Vei reusi sa identifici rapid o Balanta, este o persoana inalta, slaba cu ochi fermecatori. Mereu curata, bine imbracata, Balanta nu va lucra in domenii asa-zis murdare.

Perseverent si competent, un nativ din Balanta are succesul garantat in ceea ce face. Aceasta zodie este destinata sa aiba o cariera in invatamant, sa fie educator, profesor, scriitor etc.

In aparenta, de la distanta, pare genul de om care nu se teme de nimic, indraznet, bine ancorat in realitate. Este expresia perfecta pentru un supererou perfect scos din benzile desenate.

Superputerile Balantei pot, uneori sa ii coplesesca. Entuziasmul, ambitia, indrazneala si increderea in fortele proprii vor ajuta la gestionarea si folosirea precauta a acestor superputeri.

Joaca cu destinul nu aduce niciodata fericirea, Balantele sunt sfatuite sa actioneze cu precautie ori de cate ori isi folosesc superputerile.

Balanta trebuie sa fie atenta cand iti foloseste sarmul hipnotic asupra celorlalti. Marele ei defect este ca este nerabdator. Din pacate, nerabdarea vine la pachet cu un egoism exacerbat si o vanitate necontrolata.

Fiecare supererou are un calcai al lui Ahile. Balanta va avea probleme de sanatate in zona capului, dar si a stomacului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *