Sunt patru la numar, iar vara aceasta reusesc sa realizeze tot ce isi propun. Cine sunt acestea, aflati in randurile de mai jos!

Taur

Femeia Taur este in topul celor patru femei iubite de Dumnezeu vara aceasta. Niciuna dintre problemele cu care s-au confruntat in trecut nu va mai exista in 2019. Sectorul finnaciar este benefic si animat de idei marete, pe care le pun in aplicare si care le vor aduce succes. Veti castiga sume de bani importante din munca proprie, puteti incepe o afacere pe cont propriu care sa dea roade. Nici cu dragostea nu sta rau Femeia Taur, iar recomandarea astrologilor pentru aceasta este sa aloce mai mult timp ingrijirii sanatatii, scrie bzi.ro.

Leu

Fameia Leu este mai stralucitoare si mai determinata ca oricand. Va avea curaj sa infrunte pericolele si pe cei care i-au stat in calea ambitiilor sale pana in prezent. Femeia Leu este orientata vara aceasta mai mult ca oricand catre succes si dezvoltare personala. Ideile originale o vor ajuta in cariera si orice intreprinde pe plan socio-profesional. Vara 2019 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru Femeia Leu si e cazul sa puna in aplicare toate planurile gandite pana acum!

Capricorn

Nu este noroc, daca nu este si Femeia Capricorn acolo. Muncitoare si sarguincioasa, femeia Capricorn va domina lumea. Se va face remarcata de cine trebuie si cand trebuie, banii o vor multumi de data aceasta, caci, a muncit pentru ei si ii merita. Din luna martie Femeia Capricorn isi va realiza, pe rand, fiecare vis.

Berbec

Femeia Berbec este ambitioasa, iar vara aceasta pare ca nu se mai lupta cu morile de vant. Harta lor astrala indica multe castiguri financiare care le vor schimba statutul. Este un drum care va avea efecte si in urmatorii ani, un plan ascendent care o va propulsa in top. Se intrevad multe oportunitati de evolutie personala, iar, tenace din fire cum este femeia Berbec, va sti sa profite la orice pas.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *