O relatie serioasa nu poate exista fara iubire, respect, fidelitate si comunicare. Ambii parteneri trebuie sa fie sinceri si sa rezolve problemele prin discutii calme. Atunci cand toate aceste criterii sunt indeplinite, relatia este mai armonioasa ca niciodata.

Totusi, nu toate persoanele pot sa fie 100% devotate partenerului, dar si implicate in relatie. Acesta este si cazul celor 3 femei din zodiac care nu sunt facute pentru relatii serioase. Acestea nu au probleme doar in a fi fidele celui drag, ci si in a se adapta legaturii de cuplu si a comunica eficient cu persoana iubita, scrie divahair.ro.

Esti curioasa care sunt aceste femei care nu pot fi intr-o relatie serioasa pentru un timp indelungat? Afla mai jos!

Iata care sunt cele 3 femei din zodiac care nu sunt facute pentru relatii serioase!

Berbec

Majoritatea relatiilor in care intri se termina inainte sa inceapa. Niciodata nu le tratezi cu seriozitate in primele momente, iar acest lucru face ca partenerul tau sa isi piarda complet interesul fata de tine. Planurile tale nu il includ si pe el, pari foarte surprinsa atunci cand te suna sau iti da mesaje, ba chiar ai impresia ca te verifica si te urmareste! Nu iti place sa investesti timp si atentie la inceputul unei relatii, si tocmai de aceea nu ai parte de povesti care sa aiba un viitor. Este bine sa mai fii si indiferenta din cand in cand, insa acest lucru nu ar trebui sa se intample des, deoarece te va lasa fara nicio relatie serioasa! Astfel, vei ramane singura si nefericita toata viata.

Gemeni

Nu iti place sa pierzi sansa de a intalni dragostea vietii tale doar din cauza faptului ca esti prea ocupata intr-o relatie cu tipul gresit. Tocmai de aceea iti tii mereu optiunile deschise si esti pregatita sa parasesti persoana draga in orice moment pentru a incepe o poveste frumoasa alaturi de altcineva. Nu te dedici niciodata cuiva 100%, si nu este exclus sa ai mai multe relatii in acelasi timp. Esti indiferenta fata de toti barbatii care te curteaza, deoarece in acest mod poti fi sigura ca nimeni nu va avea inima ranita.

Scorpion

La inceputul unei relatii, poti fi extrem de dedicata, dar si intensa. Ai impresia ca iubesti din toata inima, desi acest lucru este de fapt rezultatul atractiei pe care o simti fata de partenerul tau. Totusi, atractia nu este suficienta pentru a construi o relatie serioasa si iti dai seama de asta abia atunci cand incepi sa te saturi de cel drag. Pana nu vei gasi un partener care sa te surprinda in fiecare zi, nu vei reusi sa ramai intr-o poveste de dragoste prea mult timp.

Cele 3 zodii care nu sunt facute pentru o relatie serioasa trebuie sa invete sa isi aleaga partenerii cu atentie, dar si sa isi dea seama ce isi doresc de la inceput!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *