Ti s-a intamplat vreodata sa simti o vibratie cand erai cu o persoana, ca si cum aceasta persoana iti absorbe energia?

„Totul este energie” este unul dintre principalele axiome ale stiintei, iar fiintele umane nu sunt straine transformarilor energetice.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, care arata ca plantele pot absorbi energia din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic si terapeut, a urmat rezultatele acestei investigatii.

Stiinta care studiaza comportamentul energiei in lucrurile vii se numeste bioenergetica.

Aceasta cercetare a fost efectuata la alge, in special in Chlamydomonas reinhardtii. S-a descoperit ca, in plus fata de fotosinteza, are de asemenea o sursa alternativa de energie si ca aceea ar fi sa absoarba energia din alte alge. Cercetatorul este biologul german Olaf Kruse, iar constatarile sale au fost raportate pe site-ul Naturesite.com.

Stiinta confirma faptul ca oamenii absoarba energia de la ceilalti
Potrivit lui Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca buretii, absorbind energia care este in jurul nostru.
„Acesta este motivul pentru care exista oameni care se simt inconfortabil, atunci cand se afla intr-un anumit grup cu un amestec de energie si emotii”.

„Corpul uman este foarte asemanator cu o planta care suge, absoarbe energia necesara pentru a alimenta starea emotionala si poate energiza celulele sau poate creste cantitatea de cortizol, catabolizand, alimentand celulele in functie de nevoia emotionala. Continua Bader-Lee.

Acesta este motivul pentru care multi oameni isi pot schimba starea de spirit, ceea ce duce la nervozitate, stres, suparat, anxietate, tristete, dar si fericire, optimism si ras.

Bader-Lee spune ca de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legatura cu natura, in care schimbul de energie aducea beneficii enorme umanitatii.

In cele din urma, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic mai mult decat manifestarea diferitelor energii in lume.

Acest lucru era cunoscut in culturi antice de pe toate continentele, dar stiinta a decis sa-l ignore si doar cativa oameni de stiinta indraznesc sa abordeze aceste probleme, de teama criticilor si respingerii din partea comunitatii stiintifice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *