Multi oameni sunt convinsi ca ne putem folosi doar 10% din creier, dar fiecare dintre noi are un potential incredibil pe care inca nu l-a remarcat…

Multi oameni sunt convinsi ca in viata de zi cu zi ne folosim creierul doar 10%. Prin urmare, in fiecare dintre noi se afla un potential incredibil, pe care nu l-am luat in calcul. Si daca facem asta, atunci nu asteptam altceva decat epoca de aur.

Si, desi inca nu stim exact de ce este capabil creierul nostru, credeti-ma, nimic nu ne va impiedica sa dezlantuim intregul potential – daca dorim acest lucru.

Apatia si lipsa de dorinta, pe care le ai in prezent sunt legate de un blocaj mental, pe care trebuie sa il elimini pentru a urca la inaltimi fara precedent.

Priveste oamenii pe care ii admiri si vei vedea, cu siguranta ca, indiferent de ceea ce au realizat deja, ei inca se straduiesc mai mult si pot intampina cu usurinta noile provocari.

Adevarul este ca, intr-adevar, nu ne utilizam pe deplin potentialul creierului, ci doar ne subestimam singuri puterea. Nu exista nicio bariera tangibila care sa ne opreasca, noi insine ne stam in cale.

Corpul nostru produce o cantitate imensa de energie si aproximativ o treime din acesta este consumata de creier, pentru ca, in caz contrar, pur si simplu nu ar putea functiona corect.

Creierul foloseste toti neuronii, dar alternativ si in scopuri diferite. El nu foloseste aceleasi zone pentru recunoasterea vorbirii, a mancarii sau a instruirii.

In viata de zi cu zi, adesea, trebuie sa facem multe lucruri in acelasi timp, iar daca creierul nostru ar lucrat la doar 10% din capacitatea sa, pur si simplu nu am putea face acest lucru.

Dar, daca iti doresti sa ii cresti productivitatea, mai ales daca este o lucrare intelectuala, trebuie sa inveti anumite tehnici „inteligente”, si sa te eliberezi de anumite obiceiuri, care te trag doar inapoi.

Nu vei reusi sa iti atingi obiectivele in timp ce petreci timp pretios cu activitati care iti distrug resursele, fara a aduce ceva util vietii tale.

In loc sa crezi ca creierul tau nu functioneaza la capacitate maxima si ca nu poti face nimic, ar trebui sa inveti sa-ti faci cat mai mult timp pentru a te descoperi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *