5 tipuri de barbati, cu care nu ar trebui sa te casatoresti

Fiecare fetita viseaza la a fi mireasa. Abia astepta sa se intalneasca cu printul uimitor, pe cal alb. Dar, odata cu inaintarea in varsta, isi da seama ca nimeni nu este perfect.

Visele legate de casatoria cu un print se estompeaza, la fel de repede cum se termina orice film. Astfel, in loc sa cauti domnul Perfectiune, cauta pe cineva care este perfect pentru tine.

Il primesti pe Domnul Perfectiune si incerci sa iti amintesti de trecut, pentru a gasi ceva rau in el, dar vezi doar binele. Si acest lucru este minunat. Aceasta indica realitatea sentimentelor tale, ca nu acorzi atentie lucrurilor mici.

Acum, sa vorbim despre acei barbati cu care nu doar ca nu este recomandat sa te casatoresti, dar nu ar trebui nici macar sa incepi o relatie…

Cel care se crede cel mai frumos

Narcisistul este un personaj mitologic, care credea ca era atat de frumos incat s-a indragostit de el insusi. Persoanele narcisiste sunt atat de convins de maretia lor incat nu isi vad greselile. Casatoria cu un tip narcisist este foarte unilaterala. El incearca intotdeauna sa-si arate propria maretie – adesea in detrimentul altora.

Maniacul

Toata lumea prefera sa aiba propria cale in viata. Din pacate, in procesul de socializare, oamenii exprima adesea ostilitate si furie atunci cand nu obtin ceea ce vor. O persoana care este un maniac de control poate deveni adesea infricosatoare si chiar ofensiva (fizic sau mental).

Cel cu capul mare

Este minunat sa te casatoresti cu un om inteligent, dar ai grija, pentru ca s-ar putea sa te casatoresti cu un om care se crede superior.

Mamosul

Da, se spune ca asa cum un barbat isi trateaza mama, asa isi va trata si sotia. Dar, daca este prea legat de mama sa nu este un lucru tocmai bun, deoarece relatia voastra va fi mereu pusa sub aprobarea materna…

Curtezanul

Obisnuieste-te ca vei petrece week-end-ul la mall, in cautarea de haine noi, in loc sa joace fotbal cu baietii. Dar, nu te astepta sa se aranjeze neaparat pentru tine, el este genul de cuceritor, nu va rata nimic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *