Zodia Leu este una dintre cele mai atractive si cuceritoare din tot zodiacul. Nativii ei au un sarm anume, sunt sclipitori, indrazneti si puternici. Sigur ca au si defecte, dar au 5 calitati de top pentru care sunt foarte apreciati.

Zodia Leului, pe primele locuri la cinste

Nativii Lei se numara printre cei mai cinstiti si transparenti nativi ai zodiacului. Ei isi afirma cu putere emotiile, dorintele si gandurile si rareori se ascund in spatele unei minciuni, in situatiile importante din viata, scrie 7secunde.com.

Leii nu folosesc minciuna pentru ca nu le sta in fire. Ei vor sa obtina totul in viata prin puterile lor, prin inteligenta lor si prin generozitatea lor, nu prin subterfugii.

Parteneri de cursa lunga

La cat de mult le place sa fie admirati, cu greu ai putea spune ca Leilor nu le place sa flirteze. Dar Leii sunt de fapt loiali in casnicie. Ei sunt cei mai puternici si fideli parteneri de cursa lunga.

In primul rand, pentru ca un Leu nu se casatoreste decat daca intalneste dragostea vietii lui si o face pentru totdeauna.

Leii sunt generosi

Leilor le place mult sa aiba bani, dar, cu cat situatia lor materiala este mai buna, cu atat sunt si ei mai generosi.

Le face chiar placere sa faca daruri frumoase prietenilor mai putin norocosi sau sa ii ajute cu bani, cand au nevoie. Leii nu sunt egoisti, dar prietenii pe care ii ajuta trebuie sa merite ajutorul pe care il primesc.

Nativii Lei muncesc din greu

Cu firea lor indrazneata si sclipitoare, ai spune ca soarta este mereu in favoarea lor si totul pare sa le pice din cer.

In realitate, Leii muncesc foarte mult pentru ceea ce au. Avantajul lor este ca sunt foarte descurcareti si ca pot vedea sansele si oportunitatile mai repede decat altii.

Astfel ca de multe ori castiga si atrag invidia celorlalti, dar muncesc mult pentru tot ceea ce aduna.

Leii au o fire protectoare

Putine zodii sunt atat de atente, grijulii si protectoare precum zodia Leului. In special barbatii nascuti in semnul Leului sunt foarte protectori cu femeia pe care o iubesc si copiii lor.

Familia este mandria lor, este cel mai pretios lucru pe care il au si fac tot posibilul de a ocroti in pofida tuturor problemelor si necazurilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *