Fiecare zodie are punctele ei forte, care o caracterizeaza si o fac deosebita, insa sunt unele care parca le au pe toate – frumusete, inteligenta, independenta.

Acestea sunt, cu siguranta, cele mai invidiate zodii din horoscop, iar femeile care s-au nascut sub aceste semne astrologice par ca au lumea la picioare…

Taur

Nativele din Taur sunt cu siguranta pe primul loc in acest top. Nascandu-se sub protectia lui Venus, acestea sunt cochete, seducatoare si extrem de norocoase. Chiar daca au probleme in viata, ca orice om, le depasesc cu usurinta, reusind mai mereu sa iasa invingatoare din orice situatie.

Femeile Taur sunt cele mai admirate si de succes, ele avand mereu o gama diversificata de activitati care le tin mereu ocupate. Au mai multi admiratori, dar, inevitabil, mai putine prietene.

Cu un sarm aparte si cu un simt desavarsit al umorului pe care il manifesta in tot ceea ce fac, acestea sunt femeile care fac cuceriri de la prima vedere, scrie fabricatinromania.info.

Fiind o aparitie de-a dreptul ravasitoare, au totodata si un mister aparte si reusesc mereu tot ce isi propun.

Sagetator

Aflate sub protectia lui Jupiter, nativele din Sagetator au un destin de succes, plin de reusite si impliniri, aventuros si plin de evenimente. Atunci cand au parte de provocari, aceste femei transforma orice provocare intr-o noua oportunitate si nu se dau batute niciodata in fata problemelor.

Pentru ca au o pofta de viata rar intalnita, atrag energiile pozitive mai mereu si au parte doar de succes. Naturale si spontane, au o eleganta innascuta, care le fac sa arate bine in orice situatie. Agere si istete, au talentul de a gasi mereu solutii acolo unde altii nu vad nicio iesire.

Sunt unele dintre femeile remarcabile inca din primul moment in care apar. Firi independente, foarte sigure pe propriile puteri, femeile Sagetator reusesc mereu prin propriile eforturi, fara a avea nevoie de ajutorul celorlalti…

Leu

Femeia din zodia Leului este una dintre aparitiile de senzatie la orice eveniment. Fiind guvernata de Soare, aceasta straluceste la propriu de fiecare data, numarandu-se, cu siguranta, printre cele mai frumoase femei din zodiac, ceea ce atrage invidia celorlalte zodii.

Are o inteligenta sclipitoare, o cultura bogata, reusind sa impresioneze in orice situatie. Stilata, eleganta, are intotdeauna o grija deosebita pentru propria persoana, fiind extrem de feminina. Leoaica este una dintre putinele femei care imbina armonios frumusetea cu inteligenta, ceea ce atrage mai mereu gelozia altora.

Intotdeauna are planuri de viitor pe care lupta mereu sa le puna in practica, reusind de cele mai multe ori ceea ce altor femei le este foarte greu sa faca.

Nu se lasa niciodata doborata de greutati, cauta mereu cea mai buna rezolvare pentru obstacolele care ii ies in cale, reusind astfel sa invete mereu din experientele mai putin placute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *