Catalin Morosanu a vizitat zilele acestea Sfantul Munte Athos din Grecia. Sportivul a enuntat motivul vizitei sale pe pagina oficiala de Facebook.

„Am venit sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit, pentru ca mi-a luminat calea de fiecare data, ajutandu-ma sa merg inainte”.

„Am petrecut cateva zile binecuvantate la manastirile de pe Muntele Athos, cu program de rugaciune si intarire duhovniceasca. O hrana spirituala pe care nu o pot descrie in cuvinte. Doamne ajuta!”.

Intr-o alta postare din perioada sederii sale, Catalin Morosanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein si a facut cunoscut faptul ca a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani, scrie basilica.ro.

„«Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim», spunea Einstein. Dupa patru ani, am ajuns in acelasi loc de suflet, pentru hrana spirituala”.

Sportivul si-a incheiat postarea dedicata urmaritorilor sai din mediul virtual cu mesajul: „Va salut prieteni! Fiti buni unii cu altii! Este tot ce ramane in urma!”.

Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea, avand 48 de victorii la activ.

El nu este singurul roman de succes care si-a marturisit credinta in Dumnezeu.

Mihai Nesu, George Ogararu, Aureliu Surulescu, Ioana Picos, Vlad Mirita, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Ozana Barabancea sunt printre romanii cu renume care si-au asumat in mod public credinta in Dumnezeu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *