Casa prezentata este dispusa pe un singur nivel, are linii arhitecturale simple dar totodata este foarte eleganta, poate fi folosita atat ca o locuinta permanenta, dar si casa de vacanta.

Daca doriti o locuinta, dar sunteti limitati de buget, acest proiect poate fi ideal pentru dumneavoastra, scrie magazinuldecase.ro.

Suprafata desfasurata a locuintei este de 67 mp, iar compartimentarea interioara include:

Vestibul de 4.6mp

Spalatorie de 3.8mp

Bucatarie cu living si loc de luat masa de 25.2mp

Hol de 4.4 mp

Dormitor 11.1 mp

Dormior 11.5mp

Baie 6.2mp

Semineul din living, impreuna cu ferestrele mari vitrate, care ofera interiorului lumina naturala pe tot parcursul zilei, ii confera un aspect romantic.

Camera de zi , locul de luat masa si bucataria sunt amplasate in acelasi spatiu, fiind de tipul open space. Proiectul permite la cerere inchiderea spatiilor, daca se doreste separarea bucatariei de restul casei.

Finisajele din lemn ale tamplariei, si obloane ferestrelor contribuie la integrarea armonioasa a casei in mediul inconjurator.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de constructii (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi estimata la pretul de 39.000 euro, aproximativ 582 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a va inspira in decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a va oferi o sursa de inspiratie.

Daca v-a placut proiectul acestei case de vis, si considerati ca poate fi o sursa de inspiratie pentru proiectele dumneavoastra viitoare va invitam sa-l distribuiti si prietenilor de pe facebook. Va multumim


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *